|
||
subjects
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() لينكستان
|
Latest content
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
مشكلات احتمالي درپرورش ونگه داري قارچ صدفي:
لازم به ذكر است قارچ صدفي بسيار مقاوم هستند وهيچ يك از موارد مذكور در زير نمي توانند اين قارچها را غير قابل مصرف كنند زيرا كليه مشكلات مذكور در زير واكنشهاي فيزيولوژيك قارچ صدفي در مقابل شرايط محيطي نا مناسب است كه به محض تامين شرايط مورد نياز مجددا قارچهاي سالمي توليد خواهد كرد 1 - قارچها به شكل توده مرجاني رشد مي كنند علت : تهويه نامناسب - كمبود نور رفع مشكل : كمپوستها رابه مكاني كه داراي نور كافي وغيرمستقيم باشدمنتقل نمائيد.قارچ صدفي نيازبه نور مستقيم وشديد ندارند نورفضاي داخلآپارتمان و اتاقها با نور يك لامپ معمولي (800تا 1000لوكس در 12 ساعت ) كاقي است ضمنا براي مشكل تهويه نيز مي توانيدهريك ساعت يكبار هواي سالن را تهويه كنيد . نویسنده: پروین خرمی فر تاریخ: جمعه 10 تير 1401 | rss | نظرات (1) | ادامه مطلب |مشاهده : 5181 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مایه قارچ مورد نیاز برای یک بسته کمپوست حدوداً ۲۵۰
گرم بذر قارچ صدفی جهت تلقیح در ۸الی ۱۰ کیلوگرم از کاه وکلش گیاهان تیره غلات در
نظر گرفته شده است و تا لحظهای که کمپوست شما آماده نشده است به هیچ عنوان درب
بسته را باز نکنید چون احتمال آلودگی آن خواهد بود.
۱- یک کیسه پلاستیکی به قطرcm ۵۰ و به طول ۱۰۰cm انتخاب کنید. ( کیسههای بسته بندی میوه جات مانند خیار ) ۲- تعداد سه عددسوراخ به قطر یک سکه ۵۰ ریالی در ته کیسه و چندین سوراخ در بدنه کیسه در نقاط مختلف جهت خروج آب اضافی وتهویه بستر ایجاد کنید(جمعا حدود ۳۰ سوراخ میشود) ۳- مقدارحدوداً ۸ الی۱۰کیلوگرم گاه یا کلش یکی ازگیاهان تیره غلات را تهیه نمائید.(گندم ـ جو ـ چاودار ـ یولاف ـ برنج ـ ذرت ـ سورگوم ) کلش = اگر محصول غلات را با دستگاه کمپاین برداشت نمایند( درو ) نتیجتا ساقه های غلات به طول ۸ الی ۱۴ سانتیمتر طول خواهند داشت که به آنها کلش کفته میشود . یعنی طول ساقه ها بزرگ خواهد بود گاه = اگر محصول غلات را با دستگاه خرمن کوب خرمن نمایند ( جدا کردن دانه ها ار پوسته غلات ، کلوم وکلومل ) ساقه های حاصل کوچک خواهد بود که به آنها گاه گفته میشود . ۴ - کلشهای تهیه شده را در یک ظرف بزرگی ( قابلمه ـ دیک ) ریخته و روی آنها آب معمولی ( سرد)ریخته بطوری که گاه وگلشها در آب غرق آب شوندوبعدروی شعله گاز(یا هر نوع منبع حرارتی) قرار دهید واز لحظه به جوش آمدن کامل آب حداقل به مدت ۳۰ دقیقه به کلشها حرارت داده وکلشهای در حال حرارت را گاهی زیر و رو نمائید.
جوشانیدن گاه ویا گلشها به سه
علت انجام میگیرد . A .اگر در داخل گاه ویا گلشها بذر غلات ویا هر بذر دیگری
قرار گیرد در اثر حرارت که موقع جوشانیدن به آن داده میشود جنین آن از بین رفته و
دیگر به هیچ عنوان اگر در محیط مرطوب قرار گیرد جوانه نخواهد زد.B .در اثر حرارتی که به آنها
داده میشودهر گونه آلودگی داشته باشد از بین خواهد رفت .C با توجه به اینکه دیواره
گاه وکلشها در حالت خشک سفت وخشبی هستند لذا نفوذ ریسه های قارچ به دیواره آنها
مشکل خواهد بود وبه خاطر اون اگر گاه وگلشها در آب جوشانیده شوند بهتر است .
نویسنده: پروین خرمی فر تاریخ: جمعه 10 تير 1401 | rss | نظرات (1) | ادامه مطلب |مشاهده : 7323 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[1]
|
Members
[Members] Counter
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دانلود جزوات كنكور ارشد
|